Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 25

  Eladó használt BMW teherautók

  Böngéssze az összes használt BMW teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  BMW teherautók

  A BMW 1916 óta üzemel, kiváló gépei ismertté és híressé tették. Bár inkább a személygépkocsikról ismert – főleg a luxus és sport modellekről – a BMW teherautókat is gyárt. Elsősorban az amerikai piacra fejlesztették ki őket, és inkább az esztétika számított, mint a teherbírás. Így hát nem igazán találkozhatunk nagyobb BMW teherautóval, inkább a pickup-ok és más kisebb, belföldi piacra tervezett teherautóik ismertek. A legtöbb “teherautó” valójában átalakított szedán, lecserélve a hátsó utasteret a raktérre.

  Eladó BMW teherautó modellek

  Ismert tény a BMW teherautókról, hogy sportos társaik alapjellemzőit tartalmazzák. Kiválóan kezelhetőek, megbízhatóak és jól felépítettek. Bár teherbíró képességük korlátozott, műszakilag jól megtervezettek és épp elég erőt biztosítanak ahhoz, hogy elbírják a rakterében elférő tárgyakat. A BMW számos motort tervezett és gyártott külföldi tehergépkocsi-gyártók számára is, tehát a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a használt BMW teherautók megfelelnek az eredeti BMW szabványoknak. Számos kereskedő és weboldal a teherautó kategóriába sorolja az X3-ast és az X6-ost, mert minden terepjárónak teherautó formája van, hogy megfeleljen az amerikai és európai károsanyag-kibocsátási és biztonsági normáknak.

  A legtöbb BMW teherautó valójában módosított BMW. Ezt gyakran úgy érik el, hogy egy furgonból vagy szedánból indulnak ki, és eltávolítják a hátsó üléseket a raktér javára. Ezért a vásárlóknak oda kell figyelniük, hogy az eredeti tervezésű és kivitelezésű járművet vegyék meg. Egy rosszul felszerelt raktér nem csak rosszabb tárolási kapacitású, de biztonsági kockázatokkal is járhat, ha túl nagy súly lett szerelve a hátsó felfüggesztésre.

  Veber Ana-Maria