Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 43

Eladó használt Hyundai teherautók

Böngéssze az összes használt Hyundai teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Hyundai Teherautók

A Mascus piacterén számos használt Hyundai teherautót talál, a könnyű, városi jűrművektől a terepre is alkalmas közepes és nehéz teherautókig. A Mascuson biztosan megtalálja a keresett Hyundai teherautót.

Eladó Hyundai teherautó modellek

A könnyű Hyundai teherautók HD szériája bal és jobb oldalas vezetési konfigurációkkal is kapható, hogy maximálisan kiszolgálja a világpiacot. A széria darabjai a HD45, HD65, HD72 és HD78. A fülkék ergonomikusak és kényelmesek, könnyen elérhető vezérlőkkel és kapcsolókkal, jó megvilágítással és nagy tárolási hellyel. Különböző fülkék állnak rendelkezésre: standard fülke, Super Cab és Double Cab.

A könnyű Hyundai teherautók különféle motorbeállítással kaphatók: 120ps D4DC szívómotorral, vagy 115hp D4AI két töltőlevegő-turbódízel motorral, illetve 3,9 literes D4DA motorral, amelyik 155 lóerős.

A Mascuson gyakran találkozhat különleges Hyundai teherautókkal, olyan modellekkel, mint a Refrigerated Vans, Dry Vans, Wing Bodies, Bottle Carriers, Tank Lorries, Arm Roll Trucks, Garbage Dumps, Vacuum and Road Sweeper Lorries, Bulk Cement Carriers, Wrecker Trucks és Fire Fighting Wrecker Trucks HD széria darabjai.

A Hyundai busz típusú járművek széles választékát ia kínálja a személyszállításhoz: The County, The Aero Town, The Super Aero City és The Universe. A The County, The Aero Town, The Super Aero City, The Aero Express HSX és a HD72 csupasz alvázai ezen kívül testreszabhatók.

A Hyundai közepes és nagy teljesítményű teherautókat is kínál: Tractor Trucks, Cargo Trucks, Dump Trucks, Mixer Trucks, Cargo Trucks és a HD120.

A Hyundai teherautók kabinjai 50 fokig dönthetők (kivéve a dupla kabinost), ami megkönnyíti a hozzáférést a mechanikai alkatrészekhez. A HD szériás teherautók mindegyike ABS fékrendszerrel rendelkezik.

Keressen eladó Hyundai teherautót a Mascuson!

Veber Ana-Maria