Mascus Blog újdonságok.
Hirdetések száma: 5

Eladó használt Ausa teherautók

Böngéssze az összes használt Ausa teherautók Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a teherautók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Ausa teherautók

Ha egy múlti-funkcionális gépjárművet vagy ATV-t keres, ne hagyja figyelmen kívül az Ausa gépeit. Széles választékban kapható gépjárműi minden igényt kielégítenek. Teherautókból négy főmodellt gyárt, amihez számos tartozék illeszkedik. Ezekből mi kettőt fogunk bemutatni.

Eladásra kínált, Ausa teherautók piacvezető modellei

Az első kategória fő eleme az M300H modell, amelyik vízhűtéses, Volkswagen diesel motorral van felszerelve. Az öszkerékmeghajtású gép 62 km/h végsebességre képes, a COMPEN központi differenciál segítségével pedig nincs húzóerő veszteség. Az erőátvitel két hidrosztatikus hajtómű és két sebesség reduktor segítségével történik. Számos tartozékkal rendelkezik. A standard változat vezetőfülkéje pneumatikus üléssel van felszerelve. Választható még vezetőfülke fűtés, RPM erősítő és forgatható reflektor is.

A kisebb modellek egyike az M50. A diesel motoros változat 20,5 lóerős vagy 28,5 lóerős kivitelben kapható. A benzinmotoros változat 28,4 lóerős. A gépjármű első kerék meghajtású, és két sebességfokozattal rendelkezik az előre, valamint egy sebességi fokozattal a hátramenethez. A gond nélküli megállás érdekében ABS rendszerrel van ellátva. Az 500 kg terhelhetőség és a 750 kg vontatósúly nélkülözhetetlenné teszi az ipari tevékenységekben. Több mint 30 alap és opcionális tartozékkal rendelkezik, ezért kiválóan alkalmazható számos területen.

Ez csak kettő a Mascuson megtalálható négy Ausa múlti-funkcionális teherautó modell közül. A másik két modell a Multitask 150 és a Multitask 250M, melyek könyebb tehergépjárművek, de ugyanolyan szívósak.